През месец май 2018г. списание Offline Magazine отбелязва 3 години

0
7337

През месец май 2018г. списание Offline Magazine отбелязва 3 години от своето създаване.

В същото време Dedrax, най-авторитетната печатница в България празнува своя 10 годишен юбилей.

Тези две годишнини са повод на медията и нейният партньор да превърнат брой17 от списанието в един истински шедьовър на печата, демонстрирайки едни от върховите модерни технологични и иновативни възможности в този бранш. Ще бъдат използвани мастила, хартия, техники на форматиране и щанцоване от най-високо поколение, галещи възприятията и на най-взискателните, дори познавачи в този бранш.

През месец юни Юбилейният 17 брой ще бъден представен на две специални за случая събития в София и Варна, на които двете марки ще бъдат домакин, пред елитни водещи медии, рекламни агенции, настоящи и бъдещи клиенти на компаниите и специални гости.

И това не е всичко.

По случай третия си рожден ден

Offline Media Group стартира четвърти официален канал за разпространение на списание Offline. Както вече е известно до сега медията се разпространява във всички автобуси на престижните национални превозвачи Етап и Груп, достигайки и до 2000 бизнес клиента на Офис Експрес със всяка доставка на канцеларски и други материали и в четирите заведения на Плейграунд в четири от най-престижните Мол-ове в страната .

С новия канал Offline влиза в 12 хотела от престижна верига, където гостите ще го намират в стаите си, като списанието ще е на разположение по време на целия им престой.

Offline The Hotel’s Magazine ще бъде на два езика – Български и Английски, за да задоволява потребностите и на многобройната чуждестранна публика, която посещава веригата.

С новия канал Offline не само разширява своят таргет, но и вече ще достига рекордната за страната читателска аудитория от 200 000 души за всеки свой брой.

До края на годината редакцията залага мащабна програма за увеличаването на тази пазарна ниша, като целта е още нови две хотелски вериги да приемат Offline под своят покрив.

Първото издание за хотелите ще излезе на 1 юни 2018г.

В тази връзка Най-учтиво Ви каним да вземете участие в юбилейния 17 брой на Offline magazine. Списанието ще е тримесечно и ще работи през месеците май, юни и юли.

На заинтересованите да публикуват в първия брой на Offline The Hotel’s Magazine медията е създала Промо цена за пилотен брой за всички клиенти и рекламодатели за целия летен период.

НЯМА КОМЕНТАРИ