Награди на читателите на списание Offline

0
3930

И поредните две награди на читателите на списание Offline стигнаха до своите адресати.

Наградата за „Цялостен принос в културата на страната“ и за „Цялостен принос в туризма на страната“ бяхва връчени от собственика и изпълнителен директор на Offline media group Росен Иванов на директорите на дирекции култура и духовно развитие – г-жа Антония Йовчева и на г-жа Соня Георгиева – директор на дирекция туризъм в община Варна. На срещата присъства и зам. кмета на община Варна г-н Коста Базитов, който похвали медията и своите служители за добре свършената работа, като подчерта, че именно подобна прозрачност, професионализъм и добра комуникация водят до добри резултати.

9 месечната кампания която медията и общината разработиха през 2021г. в трите последователни броя на списанието стигна до над милион читатели, които заслужено определиха наградите в тези две категории да отидат именно в тези две звена.

Участниците в церемонията си направиха снимки и си стиснаха ръцете с пожелания за още по добра колаборация през 2022г. като вече добре сработен екип.
На снимката от ляво на дясно: Соня Георгиева – директор на дирекция туризъм, Росен Иванов – директор на списание Offline, Коста Базитов – зам. кмет на община Варна и Антония Йовчева – директор дирекция култура и духовно развитие.
фотограф: Юлиян Недев

НЯМА КОМЕНТАРИ