ЗА ПЪТЯ НА УСПЕХА ЕДНА ЖЕНА НА 31

0
5925

НАЙ-КРАСИВАТА КОРОНОВАНА ОМЪЖЕНА ЖЕНА ЗА 2019 ПРЕД СПИСАНИЕ OFFLINE

Всяка жена има своят път в живота, от малкото момиче до жената изградила дом , семейство и кариера. Малкото момиче мечтае за света, който си представя от приказките, които чете. И така, докато израства разбира, че приказката и реалността са различни неща.

Когато бях малко дете, растейки заедно с по-големия ми брат, моите игри бяха свързани с тези на момчетата. Играех с пластмасови пистолети, можех да завивам хартиени фунийки , за да стрелям с тях, имах цветни стъклени топчета и пластмасови войничета. На 5 години родителите ми ме записаха в балетната школа, за да се науча „да бъда дама“. За да не ми е скучно само с балета, ме записаха да свиря и на пиано. И така 15 години танцувах, свирех, мечтаех и оформях себе си като личност, физика и темперамент.

На 20 години вече студентка и главен секретар в студентски съвет, имах зад гърба си умението да общувам с хората, да работя в екип, да оценявам доброто изкуство, да изграждам себе си, а паралелно с това развих и собствена фирма за събития. По това време ми попадна и прочетох една книга, в която се разказваше за едно момче, което много искало да се изкачи до върха на една кула. Взело стълба, поставило я в основата на кулата и се заизкачвало. Стъпалата били стръмни, но то не се отказвало и продължавало упорито да се изкачва. Изведнъж над главата му се появил остър и голям камък, стърчащ от кулата, който не му позволявал да продължи към върха. Момчето осъзнало, че ако премести стълбата на друго място, от другата страна на кулата ще успее да постигне своята мечта и да достигне върха на кулата. Така направило и успяло. Тогава разбрах, че за да достигнеш до мечтан връх, е важна позицията от която тръгваш.

Конкурсът „Мисис България“ на който се явих през октомври 2019г. беше поредно предизвикателство за мен. След спечелването на титлата „Мисис България 2019г. –Universal“, аз научих нови неща за себе си , намерих нови приятели и продължавам да съм част от различни благотворителни каузи.

И до ден днешен, вече пораснала и осъзната, знаейки какво искам, и очаквам от живота , ако не се получи да постигна поставената си цел, променям позицията на „стълбата“ и продължавам. Така моята стълба ме отведе към момент от живота ми, в който се утвърдих в кариерата си, завършвайки поредната магистратура. Говоря свободно няколко чужди езика. Пътувам и опознавам света и нося короната на най-красивата омъжена жена в България за 2019г. с достойнство и гордост. Щастлива съм във всеки миг, който прекарвам с дъщеря си и семейството. Въпреки всичките ми постижения до сега, знам , че моята стълбичка тепърва ще ме отведе към други върхове, които ми предстоят да изкача.

Всеки ден опознавам себе си все по-добре и успявам да определя какво още искам от живота и как ще го постигна. Мога и обичам безрезервно, но се научих да обичам и себе си. Осъзнах, че колкото любов дарява една жена, тя трябва да получава два пъти повече. Когато аз пораснах, разбрах, че искам да бъда обичана , уважавана и благословена от човека до мен. Въпреки успеха, с който постигам всичко и аз бих искала да се чувствам слаба, и нежна половинка, получаваща подкрепа във всяка секунда.

Мечтите ми и днес са големи. Да измина път, с който да опозная още света, да продължа да преоткривам себе си и да бъда пример за моята дъщеря. Вече знам, че една правилно избрана позиция на „стълбичката“, винаги води до успех. Моята стълбичка на успеха тепърва ще заема своите позиции, за да постигна за себе си пълна хармония в личен и професионален план. А пътят към успеха има различни посоки, като всеки сам избира своята.

НЯМА КОМЕНТАРИ