За нас

Offline е единственото бордно списание по земя на най-големия Национален пътнически автобусен превозвач Етап- Адресс. То е издание без аналог на българския медиен пазар, предлагайки практична информация от първо лице за туристически и междуградски пътувания.

Offline цели да улесни хората, докато пътуват. Какви дестинации, или екскурзии да изберат и по кое време, къде да отседнат, какво да видят, къде да вечерят, какво да си купят и какво да избягват на всяка цена – на всички тези въпроси ще дадем полезни и най-вече проверени на практика отговори. От най-добрите места за пазаруване, или за посещения – до най-вълнуващите фестивали и концерти – с удоволствие ще помогнем на пътниците да планират добре своето време.
Изданието включва обективни и безпристрастни ревюта на хотели, заведения, забележителности, услуги, аксесоари и други стоки.

В Offline Етап- Адресс има своите рубрики, маршрути, офиси и каси в страната, както и и всякаква друга полезна за пътниците информация от първо лице.

Offline се разпространява безплатно в джобовете на седалките на борда на всички автобуси на компанията, които са над 50 дневно. От 1 декември 2015 година списанието може да бъде намерено и в заведенията на Plaugrand в Парадайз Мол София, ДМол София, Мол Галерия Бургас и Гранд Мол Варна. Получават го и корпоративни клиенти и партньори. Потенциалната му аудитория е до 78 000 души месечно.

Всеки брой с рекламен блок.
Offline единствен ползва телевизорите на превозвача, като преди пускането на всеки филм излъчва в рекламен блок видеоклиповете на своите контрагенти.

Читателите имат средно от 4 до 8 часа да намерят всичко, което ги вълнува в списанието и актуалните за два месеца напред промоции на стоки и услуги.
Над 87% от пътниците купуват вестник, или списание, качвайки се в автобуса. Сега ние ги мотивираме, като им предлагаме най-интересното от всичко, събрано в едно луксозно авторско издание и най вече -безплатно за самите тях.

Периодичност:
2 тримесечни и 3 двумесечни броя, или 5 издания годишно.
Първи брой – от 1 май 2015 г

Тираж:
50 000 бр. /с увеличение в пиковите месеци/.

Разпространение:
Пред всички облегалки на седалките в автобусите по всички национални и международни маршрути ежедневно. В заведенията Плейграунд в Парадайз Мол София, Дмол София, Галерия Бургас и Гранд мол Варна.

Обем:
от 72 до 88 страници и 4 корици , формат А4

Съотношение:
редакционно/рекламно съдържание: 70/30

Потенциална аудитория:
От 34 до 58 хил. души месечно извозва фирмата превозвач.
Годишно общият им брой е 540000 пътника.
Така всеки брой е достъпен на 68 до 116 хил. читатели за всеки два месеца.
Прибавени към другите канали – всеки брой достига до 150 или 200 000 читали.

zanas_bottom